Not helpless

Eddie och Rabih

Hej alla underbara!
 När jag var på väg till stan och tillbaka hem så skrev jag not helpless, nu har jag skrivit det här också, nu kan vi sjunga med! Men dock så är det nog många stavfel och miss men nästa gång jag träffar de, (sista gången) :( den 14 på Love Stockholm så ska jag kunna stavfelen och missen! Promise! Har tusentals videos som jag kan kolla på tvn men jag, mina vänner och alla andra fans skriker så mycket så att man knappt hör något! Eller man hör ju men inte så tydligt! Hehe, kommer nog inte blogga så mycket den här veckan har så mycket, stundetfester, min bror tar studenten, mässor och andra fester! Men ska försöka promise, för har ju varit så dålig. Och jag mår riktigt bra över att blogga här för det handlar om min älskling, RABIH. Och Eddie förstås. Slänger nog upp kvälls inlägg senare... Tror att jag kör på en frågestund snart.

REbound sweep my world like a hurricane and im helpless without them!
PUSS o KÄRLEK
/ JÄZ

Lyrics, Not helpless - REbound =
VÄRLDENS BÄSTA.

No ohh
Helpless without you
helpless without you
no oohh
helpless without y(oo)u
 
Hey baby star
you know it's starting to cease
This time I won't cry you a river
from all the shuttered dreams
ohh noo
 
I used to walk
across distances at night
And we know it's sorrow in my eye
but we cut a thousand miles
but I will crawl
 
If only you knew what I've been through
You would know I'm not helpless without you
Helpless without your love
I wish you knew, hey girl I'm not helpless without you
helpless without you
no oooh I'm not helpless
no oooh I'm not helpless no ooh
I'm not helpless no oooh
 
Hey baby girl,  (........) so much stronger (to me?)
I know that it is hard ro realize it's time to let it breathe, noooo
I used to cry, I wouldn't even roll out of bed
I try to understand the meaning of all the hurtful things that was said
But I will crawl
 
If only you knew what I've been through
You would know I'm not helpless without you
Helpless without your love
I wish you knew, hey girl I'm not helpless without you helpless without you
no oooh I'm not helpless
no oooh I'm not helpless no ooh
I'm not helpless no oooh
 
You would know I'm not helpless without you
Helpless without your lo(o)ve
I wish you knew, hey girl I'm not helpless without you
(Helpless) without you
ohh nooo oohh
I'm not helpless
no oohh
Im not helpless
noo oohh
I'm not helpless
no ohh
 
noo oooh
I'm not helpless
no oooh
I'm not helpless
no oooh
I'm not helpless
no oooh


Rabih och Eddie åker tuff tuff tåget


Kolla va söta, Rabih och Eddie åkte tuff tuff tåget med barn. Detta var på Grönans öppning. Så söta - DÖR!
Håller ni med?

På första bilder ser man söta Rabih, på andra och tredje den underbara Eddie och på alla andra den vackra Rabih Jaber. Man fick inte se Eddie så mycket på videon (Ska försöka klippa och lägga in den senare, för det var mycket prat innan världens bästa dök upp)!

Rabih och Eddie svepar min värld som en orkan!
PUSS o' KÄRLEK
/ JÄZ

Ska kanska dra in en frågestund snart, vad tycker ni?


Långt

Nu är jag tillbaka, standard! Det hade hänt något med bloggen men nu är allt fixat! Det har hänt så mycket, jag träffa de förra veckan 2 gånger.. Rix och sommarkrysset. Dom var helt underbara. Ni fick se deras uppträde på kanal 4. Ni som missade så finns det klipp på www.tv4.se. Jag syndes några sekunder i mellan på tv HAAHA! Och så fångade jag Rabihs ros, så söt! Vi fick också träffa de uppe på scen när de repade..Hälsade från många! Tyvärr så vann jag inte skylttävlingen.. Det var andra tjejer. Jag tror inte att dom är aktiva bland kommentarerna på Rabihs och Eddies blogg. Och så träffa jag de i fredags på NRJ! Dom var bäst där, de öka på stämmningen, de lyste upp hela stället. Finner inga ord om den dagen, bästa kvällen! Och i lördags uppträde de på nordic i Göteborg! Hoppas ni som var där hade det riktigt kul, ni alla förtjänar det. Jag har flera hundra bilder och videos från alla gånger jag träffat de men.. Det är så att jag har en video/bild kamera som jag köpte från Grekland. Tror inte ens sån finns här i Sverige.. Men dens dator sladd passar inte in till min dator det är därför ni inte har fått bilder och videos :/ Men reser snart till Grekland då ska jag försöka fixa det så ni får exakt alla bilder och videos efteråt! Jag är inte helt hundra om jag kan kommentera när jag reser. Reser den 16 juni och det innebär att jag kan träffa REbound en sista gång (14 juni på Stockholm Love). Skulle egentligen resa den 12 juni men så förflytta mamma resan för min skull! SÅ SÖT och BÄST! Nu avrundar vi inlägget med att säga att jag älskar RABIH JABER MEST. 
Rabih SWEEP MY WORLD LIKE A HURRICANE..
PUSS o' KÄRLEK
/ JÄZ


R och E = underbaraste(En bild som jag gjorde alldeles nyss..)

Hej alla underbara!
Säger förlåt igen då, för upptaderingen hah! Lär mig visst aldrig. Men hoppas ni gillar Denises gästbloggning! Hon kommer dyka upp här då och då! - Håll utkik, Eddie nämde att de har frågestund igen! www.reboundmusic.se. Och Rabih har avslutat frågestunden som de flesta redan vet, helt underbara svar! Just nu befinner världens underbaraste i Göteborg. Igår uppträde dom i Gretas (Gayklubb). Och denna vecka så träffar jag dom igen. Inte en gång, utan två! Åh, längtan tar död på mig! När man träffar dom så saknar man bara de mer och mer. :/ Finns ju vissa som inte ens träffat dom och vissa som inte har träffat de under en lång tid. Jag håller verkligen tummarna för er. Alla fans är värda att få träffa dom. Ge aldrig upp! Lova att aldrig tappa hoppet? Bra. Men ni som vill att jag ska hälsa något när jag träffar de skriv det, jag lovar att jag gör det. Gör det med nöje! Har inte så mycket mer att säga just nu, förutom att jag älskar Rabih Jaber..

We sweep the floors like a hurricane.
Lil-Jaber ♥
/ Jäz


Gästbloggning!

Rabih Jaber & Eddie Razaz

HEJHEJ!
Vill bara säga att jag älskar Rabih Jaber och Eddie Razaz grovt mycket.. Ni som tror vad musik är så har ni helt fel, musik är Rabih och Eddie! BAAAM! - They sweep all the music round the world like a hurricane! Ses på torsdag och fredag.. Im cought in your music R & E.
/ Denise


Frågestund och RIXFM TLSignering Medborgarplatsen 8/5

Hej bloggen. Allt bra?
Sitter just nu och lyssnar på hurricane. Man kan inte få nog alltså! Iallafall det är så att Rabih har frågestund nu. Passa på att ställa frågor till underbaraste. Jag är inte helt säker på att den fortfarande är igång eftersom frågestunden började igår och han skrev ni har hela dagen på er. Igår hamna REbound på RixFm's topplista, 5:A. Asså jag blev överlycklig. Vi har ju alltid kämpat med att få in de i listan. Vi kan rösta fortfarande, få de komma 1a också! Tillsammans kan vi få REbound på första platsen på exakt alla listor som finns i Sverige. Även om de kommer alltid vara 1a i våra ögon men vi gör det här för Rabih och Eddies skull. Vi ska få hela Sverige inse hur underbara de är. Är ni på?  Dock hamna de på sjätte plats idag men imorgon ska vi få de upp.
Men vill bara säga att ni borde läsa www.assejasselovesrabihjaber.blogg.se, en riktig underhållande blogg. Du kommer bli kär i den direkt. Och så vill jag tacka alla fina kommentarer jag får, ni är bäst!
PUSS o' KRAM

I love you LilJaber.
/ JÄZ


Medis, design & 1a på digilistan

Eddie och Rabih

Hej alla söta!
I lördags träffade jag världens underbaraste, Rabih Jaber och Eddie Razaz i medis. De var helt underbara och jag VET att ni kommer att älska not helpless. Jag hälsa från er alla också. Rabih älskar er alla och gav en släng puss. Så söt. Även Eddie! Man saknar de som bara den även om man träffade dom för 1 dag sen. Eller jag börja sakna dom efter 5 minuter. Jag hoppas att ni alla får träffa dom en dag, finns inget bättre. Som ni ser så har jag en ny design. Tack till Nathalie som fixade den! Jag är superduper nöjd, det är min dröm design! Iallafall, Rabih upptadera att de liggar 1a på digilistan! Jag är så glad.Först Rebound, sedan hurricane, sedan nothelpless (den har inte släppt som singel än), sedan 1a på singellistan och nu 1a på digilistan. Kan det bli mer underbart? Jag visste sen dag 1 att de skulle stå där dom står nu.

PUSS o' KÄRLEK
Togheter we can sweep the floors like a hurricane
/ JÄZ


Mer om signeringar/festivaler

Hej alla!
Fler signeringar och festivaler där REbound kommer vara finns med på live kategorin. Kika in, www.reboundmusic.se. Det är jätte många gånger dom är i Stockholm o.sv, men jätte många av de gångerna är natt klubbar? Iallafall ska försöka gå till exakt all signering/festivaler där de kommer vara! Hoppas också att ni också får träffa de. Ska hälsa från alla er, om ni vill att jag ska säga en speciellt mening eller så, så kan ni kommentera här nere så ska försöka logga in imorgon och kolla! Och självklart så glömmer vi inte att de är 1a i Sveriges toplista. Ingen anar nog hur glad jag är. När jag läste det alltså.. Fick glädje tårar! Iallafall, bloggar mer när jag är tillbaka! Love you, checka: www.assejasselovesrabihjaber.blogg.se!

PUSS o' KÄRLEK
RABIH, YOU SWEEP MY WORLD LIKE A HURRICANE.
/JÄZSigneringar.

Fan va söta ni som säger att jag ska blogga oftare! Blir ju riktigt glad och det får mig faktist att fortsätta. Ska bättra på bloggningen! Iallafall, den 28 maj uppträder Rebound på Nrj ''discot'' från kl 20.00 till 02.00. Mina vänner ska dra dit vet inte om jag kan också åka, ska försöka iallafall! Allt för Rabih och Eddie. Och så kommer de den 21 eller 22(?) till Rix Fm festival här i Stockholm, vet inte så mycket om det än. Återkommer mer om det när jag har fått reda om det. Och på lördag 8/5 till medborgarplatsen.. Missa inte det, ligger intill stan för er som inte visste. Har ju mer koll vad som händer i Stockholm men som sagt, de har live fik (www.reboundmusic.se ) Där det står vart de kommer annars. Och kan någon göra mig en tjänst? Fråga Rabih och Eddie när och vart de åker till Göteborg för SIGNERING. Skulle uppskatas. Tack,

puss o kärlek.

We sweep the floors like a hurricane.
Not helpless
/Jäz
Och detta är kommande signeringar

  8 maj, 2010 - 15:00     Medborgarplatsen     Stockholm 
    13 maj, 2010 - 14:00     Kosta Outlet     Växjö
      14 maj, 2010 - 16:00     Gumsbacken Köpcentrum     Nyköping 
    28 maj, 2010 - 20:00     NRJ - The Wave Party, Fryshuset     Stockholm     
29 maj, 2010 - 14:00     MedieMarkt     Kalmar     
29 maj, 2010 - 21:00     NRJ - Club Nordic, Gothia Arena     Göteborg
      30 maj, 2010 - 14:00     Valboköping     Gävle

Jag vet inte om de kommer signera på The waye party eller Clup nordic? Någon som vet om det, let me know!


Fakta om livet, skoja

.Jag vet att jag sa att jag ska blogga lite oftare. Men fyllde år nämligen i söndags och så hade jag fest i lördags! Tack till alla gratulationer! De betyder. Och jag spottar snett på er som skriver fula grejer! Wi, ni gör mig bara starkare och jag älskar er starkt på grund av det! Ni betyder också!
Men händer nämligen lite grejer så kommer inte kunna blogga på hela veckan, kommer inte heller kommentera världens finaste blogg! www.reboundmusic.se. Men träffar iallafall världens finaste och underbaraste på lördag, medborgarplatsen kl 15:00! Inte så långt som Täby  så ett plus! :) Alla stockholmare kom! Ni kommer uppleva någon helt underbar. Att träffa dom är det bästa som finns. Och att höra världens bästa låt av världens bästa människor live! Jag älskar dig Rabih Jaber!
we sweep the floors like a hurricane, yes baby we gonna sweep the floors really on sutarday. ALLA STOCKHLMARE, vi bombar allt vad vi har! ÄR NI MED? AA BRA, JALLAAAAAAAA PUSS O KRAM skumbanan.

Togheter we can sweep the floors like a hurricane
/ Jäz