Video & Bilder på världens underbaraste

En intervju från SVT där Rabih lagar hamburgare, så söta Rabih och Eddie!Bilder på världens finaste från en tidning! Så söta, jag dör för dom verkligen!
Jag älskar er mest, ni betyder allt för mig! De mest underbaste och sötaste människor som finns!

''They sweep our world like a hurricane''
PUSS o' KÄRLEK

/ Jäz


Jag älskar Rabih och Eddie!!

Hej bloggen!
Träffade Rabih&Eddie i onsdags, (Täby centrum)! De har nämligen gjort en ny låt, den är helt underbar! Ni kommer att älska den! Iallafall det var världens bästa dag! Hade jätte många inspelning och bilder i min mobil som gick sönder när jag sprang efter de! :'( Men Aja hoppas de kan laga den så att ja får allt... annars blir jag riktig sur!
Iallafall, Eddie har gjort en frågestund, checka in och fråga på! www.reboundmusic.se. EDDIE och RABIH, er röst är helt magisk! Jag älskar er!

We can sweep the floors like a hurricane
PUSS O KÄRLEK

/ JÄZ


Gästblogg!


kolla så sööööööööt <3

Tja denise här :)
 hoppas ni alla mår bre! :D
Jäz fråga om jag ville gästblogga här så man ba varför inte? Jaja, en fråga: Hur kan man motstå att älska rebound? Hurricane är så bra älskar den! Brukar inte kommentera på deras blogg men läser den dagligen ändå! Älskar dom inte mindre bara för det! Skulle dra te medborgarplatsen med Jäz och några andra men de blev inte så eftersom ska åka bort då. Fan :( Fan va roligt jag har häft när jag träffat de. Hahaha, omg minns när jag hoppa på eddie sen vakten slängde ut mig så gick jag ändå dit igen, knas :) Minnen alltså <3
Men yalla dom kommer 28 maj till RIX FM grejen, 15 år åldergräns. Tur att jag är 15 haha, men hoppas jäz också får gå in. Alla grattar henne förrestän, hon fyller år den 2 maj! :D :D
Ska taggish, ha de bre! :D


8 Maj, medborgarplatsen.
Min vän Melissa hittade all fakta om den 8 maj. Spikat att jag drar dit! Hoppas alla stockholmare fans har det dunder! Och vi kanske träffas, vem vet? :) Ajää, längtar så!

 Puss o' Kärlek!
/ Jäz
''TOGHETER WE CAN SWEEP THE FLOORS LIKE A HURRICANE''hej igen

Hej igen. Ska börja blogga som förr nu. Min vän håller på med designen sen blev det inte helt rätt då ville jag vänta tills den riktiga skulle bli klar. Så beställde en design, trodde den skulle bli klar efter 2-3 dagar. Men så fick jag veta att min beställning blir den 10 maj.. Struntsamma, fuck designen nu.
Är på ganska dålig humör. Hade bestämmt att jag skulle till grönan idag med mina vänner. Vi skulle dra dit idag, det var en dunder väder idag också men också kallt så vi bara skitsamma palla frysa o grejer så vi drog till heron istället. O nu när jag fick tillgång till datorn så får jag se att Rabih och Eddie var där! Fan skulle träffa de, så onödigt att vi strunta i det.   världens sötaste på grönan idag. hormisstag. Jaja palla vara mig nu haha! SKA TÄNKA POSITIVT, träffar Rabih och Eddie den 8 maj inte så lång tid kvar! Ber till gud att ingeting går snett! Hoppas ni som träffa de idag på grönan hade det dunder!
Jag älskar dig Rabih Jaber. Du betyder allt för mig!

''You make my mind sweep like a hurricane''
te amo muscho amor. / Jäz
Ungdomsgården

fet nice, stastiken (?) på bloggen går upp o upp för varje dag. GILLAS!
Yää-P sitter här i ungdomsgården med några töntar. skoja bara! ;) Men fan va glad låten gör mig. Har fått några människor köpa skivan imorgon. Haha fan va söt en kill kompis ska köpa hurricane på I Tunis. Så söta vänner man har som stöttar en! :D Alla, för  Rabihs skull, För Eddies skull, för REbounds skull, för min skull och alla andra fans skull, köp låten! Det är värt varenda öre, promise. Riktig dans/sommar låt. ''we seep on the floor like a hurricaneeeeeeee''' Fadi hälsar puss på rabihs kind och leende och alla fans. MHM! :D :D :D
Kommer inte må bra om jag tar bort det iallafall, niska veta han e 100% seriös! :) Ska joina alla människor här, drar hem vid 7 tiden kanske. bloggar då kanske.....

a walla fadi är tyng,kontakt mina läides? nummer:072*34*********** peace


så glaaaaaaaad hurricane hjärta mig.

Hej. Förlåt för världens sämsta update. men just nu finner jag mig i min egna värld. Hurricane har släpps. Men om 2 dagar finns de i butiken. Dör lite inombords. Jag är så lycklig idag. Världens bästa dag. Vad kan jag säga??? Finner inte direkt ord just nu. Blä att jag har prov imorgon och inte läst ett skit. Mm pass på det. Ska forsätta njuta daaagen med att lyssna på Hurricane. ''can i have this last dance with with ya, she's like a bomb but its about to exploid on the floor'' Pallar inte rätta stavningen, haha skrev ändå det jag hade i huvudet när jag fick lyssna på låten 1 gång på morgoen, finns i Rabihs gästinlägg. :)
Hur mycket än jag vill så kan jag inte lägga ut låten här. aaa ska forsätta njuta. puss o kärlek /jäz!

Öööö.

Hej bloggen.
Jag är helt förrivad nu. Vet inte vad jag ska göra? Ska jag vara vaken hela kvällen tills godare än glass börjar eller sova och försöka vakna innan det börjar. Förra veckan så missa jag för att jag trodde att jag skulle vakna. Haha gjorde snooze kanske 20 gånger och då var det försent. Ja vet ju att de lägger upp avsnitten på hemsidan men det är ganska jobbigt att kolla bakom skärmen och det brukar stoppas hela tiden :P Men känner mig lite sömnig ändå! jjlljlfjdgldjfgldfjgldfg. Sitter här och babblar om världens minsta problem. Ignonera bara. Syster ska ändå åka idag halv 6 på morgonen så måste nog säga hejdå då. Vaknar nog till..
Men ni måste bara lyssna på Asses låt, den är bäst jag lovar! (www.assejasselovesrabihjaber.blogg.se) Checka! Kärlek till låten och Asse. Hon är verkligen en underbar person.
Menmen avrundar det hela med att säga jag älskar Rabih Jaber och Rebound mest!

 Puss och kärlek

/ JÄZ


ReBound

Hej alla söta! Som ni säkert alla vet så är hemsidan uppe nu! www.reboundmusic.se! Man kan bli medlem där också. En såndär coolsida. Gillas grovt mycket! ;) Där bloggar Rabih och Eddie också. Och nu när ReBound är igång så kommer Eddie komma upp här ofta. Jag är så glad, ingen anar hur mycket! Ingen någonsin kommer förstå hur mycket Rabih får mig le. Får värsta sköna känslan när jag tänker på honom. Han finns ju i mina tankar alltid så jag har alltid en sån där skön känsla. Vet inte vad jag ska säga mer? Nu längtar jag tills på onsdag då jag kan lyssna på hurricane dygnet runt. De har ju lagt upp en mini snutt av låten på hemsidan. Jag dör för den. Den verkar såå skön alltså det är verkligen min stil på musik! Hoppas också att ReBound kommer finnas på Spotify så att jag kan knarka låten till max.. Jag älskar ReBound! :D

/ Jäz

PUSS O KÄRLEK!


Så glaaaad

Hej alla söta.
Är så glad just nu väldigt mycket på G b.la överraskingen på rebounds hemsida kommer upp idag (taggad), Hurricane får man lyssna på måndag digitalt (dör av längtan), 5 dagar när man kan köpa skivan (dör av lycka) och Asses (www.assejasselovesrabihjaber.blogg.se) låt om Rabih är klar snart!! :D :D Det är så underbart verkligen. Rabih är bäst på att sprida glädje likaså sötaste Asse. ;) Hon är en av de alla underbara fans. Förresten, hennes blogg är verkligen bäst! :D Man blir så glad när man läser hennes fina inlägg. Håll utkik efter låten hon är snart klar med, det kommer bli en succé! Jag älskar dig Rabih, du har verkligen gjort den jag är idag! Du är så underbar och gullig både på utsidan och insidan. Love love love love love! :D
/ en mycket glad Jäz som ger pussar och kärlek! ;)


7 April, ''dikt'' och Taio CruzSkrev ett jätte långt inlägg men den gick bort helt plösligt.. blää. Är smått iriterad. Men det är bara lyssna på Rabihs fina musik så försvinner det. Förresten, hej alla! (hahaha). Det är 7 april idag. WOHO! 7 dagar kvar, lättare sagt 1 vecka! Längtar svider mer och mer för varje dag! Rabih, ''Im thinking about you evry day, hour, minute and second. I miss you ever since that day went away. I can’t live without you. You’re always on my mind and in my heart.
I gave you all of me and now you’re not here near me.. Nothing will ever change, my love for you remains the same. I can’t wait to see you again.
If I don’t see you today I hope I see you tomorrow if i don’t i hope I will see you soon. Rabih, i gotta let you know how i feel. The love for you is real and i don’t wanna fool myself. It belongs to you and no one else. You’re on my mind, you’re always on my mind!''
Anyways, de flesta vet säkert vem Taio Cruz är? Han blev igenkänd genom låtarna ''like a star'' och ''break your heart'' (älskar den). Men iallafall, jag har diggat hans musik innan också.. En låt jag gillar också är ''I can be''. Skulle verkligen vilja höra Rabih sjunga den! Tycker inte ni också det? ;)

/ JÄZ

PUSS O KÄRLEK!
Taio Cruz - I can be.


My angel.Tjenix.
Jag vill bara skriva att jag älskar Rabih Jaber mest. Han har en jävligt stor del i mitt hjärta.
I love you my angel..  (Ja, Sivvre jag älskar han mer än dig!)

/ JÄZ.

PUSS O KÄRLEK.


Mini-inlägg!Hej alla söta.
6 April idag och det betyder att det är bara 8 dagar kvar. Längtar så hårt!
Tyvärr så blir det ett mini inlägg nu. Ska göra något till Rabih. Vill bli klar innan 14 april, helst innan skolan börjar igen. Är inte helt säker på att jag just ska göra det, får se. Måste ''tjatja''på mig nu, vi hörs senare förhoppningsvis.
Jag älskar dig så mycket Rabih Jaber, TACK FÖR ALLT! Mår så bra när jag får göra saker till dig. Du är bäst, my life.

/ Jäz

PUSS o' KÄRLEK


XMINI fanvideoHej alla söta!
Gjorde en Xmini fanvideo bara för att jag kände för det haha! Ska försöka göra en finare och proffsigare under veckan. Måste bara tänka ut hur jag ska fixa den super bra. Rabih, din underbara röst sätter alltid ett leende på mina läppar. Du gör mig så glad. Sitter och lyssnar på With you (DIN VERSION SÅKLART!) och ler som en pyskos haha! Ska lyssna på Stand by me nu och forsätta le. Medan så kommer jag att koommente din fina blogg och le ännu mer. Tack för att du får mig att känna glädje! Jag älskar dig hayati!

/ JÄZ

PUSS o' KÄRLEK


Världens sötaste Rabih


Tjenix!
Ville bara ladda upp denna söta bild som jag gjorde för någon minut sedan. Så söt han är. Hihi blir pyskos snart.. Jag älskar dig så jävla mycket. Tror ingen förstår hur mycket! Iallafall jag hoppas att ingen tar illa upp (finns vissa som tar illa upp när man gör om bilder). Ladda upp den för att jag tyckte att har var otrolig söt!
En vän ska komma till mig en mini stund. Lovar vi hörs efter det!

/ JÄZ

PUSS o' KÄRLEK


5th april means it is only 9 days leftHej på er!
Idag är det den femte April och det innebär att det är bara 9 dagar kvar! Längtan svider. Tack Rabih för att du alltid får mig på humör. Vet verkligen inte hur jag ska tacka dig.  Du är så underbar. Hayati, utan dig går det inte att leva.. TE AMO MUSCHO AMOR! Anyways, vad tyckte ni om RABIH-VIDEO ''fanvideo'' jag gjorde igår? Riktar på den med bakgrundsljud o allt. Det skulle bli kul att veta vad ni tyckte om den, lämna en kommentar vettja. Men tycker ni att jag borde göra fler RABIH-VIDEO ''fanvideos''? Det börjar bli lättare för mig att göra det nu och såklart gör jag allt om det handlar om RABIH... Nu ska jag gå och hjälpa mami lite med städningen återkommer strax! Love you ya albi Rabih.

/ JÄZ

PUSS O' KÄRLEK


Checka den NYA RABIH-VIDEON

Hej på er!
Borde ha lagt upp min nya RABIH-VIDEO förlänge sedan. (Det funka med bakgrundsljud denna gång!) :)
Men en vän kom till mig runt 20:30. Var för social men iaf nog om det.
Denna videon blev mycket bättre än den första. Bakgrundsljud var All my life (RABIHS VERSION SÅKLART) och en minisnutt av Rihanna' s låt TE AMO. Te amo betyder jag älskar dig på spanska för er som inte visste det. ;)
Tänker på Rabih varje halv sekund! Tror verkligen att hans namn är klistrad någonstans i min hjärna. Eller snarare sagt överallt! Te amo Amor!

/ Jäz 

PUSS o' KÄRLEK


Mini-inlägg!

Tjenix.
Var ute i solen idag med mina vänner. Kom hem för en mini stund sen. Kollar just nu på GOSSIP GIRL. ;)
Efter det ska jag försöka fixa RABIH-VIDEON igen. Nä men nu måste jag dra! Måste bara skriva att jag älskar Rabih verkligen. Puss på hans finaste leende.

PUSS O' KÄRLEK!


Rabih-Video

Tjena!
Är ganska sur just nu. Har försökt få ihop en video om Rabih (såklart).  Då jag försökte lägga några av hans låtar som bakgrundsljud och då gick allt bort! :(
Blev så arg eftersom jag tycker att jag hade gjort det väldigt fint. Men gjorde en annan som inte alls var så fin, helt OK. Det blev utan ljud då.. :P
Aja, sånt händer. Så fort jag lyssna på YOU ARE NOT ALONE, (Rabihs version såklart) så blev jag glad igen. Rabih, du får mig alltid att bli glad. Ett liv utan dig går inte att leva! Jag älskar dig, livskraft.

/ Jäz

PUSS O KÄRLEK.


Godmorgon

Hej.
 Vaknade för en stund sen. Drömde om Rabih inatt. Fast minns inte så mycket av det.. Minns bara att jag såg hans ansikte? Haha synd. Men iallafall får väl hoppas på att det kommer andra drömmar om Rabih. Det känns så verkligt ändå. Förresten det är bara 10 dagar kvar! Längtan tar död på mig snart! Får försöka hålla ut, hehe.
Iallafall blev så glad när Rabih upptadera på bloggen! Någon annan än jag som tycker att han borde upptadera oftare? Ok, jag förstår att han har så mycket på G och lite tid för bloggen men ändå. Haha.
Håller på att fixa en video om Rabih med det går åt helve*tet! Bara att kämpa på!
Nu ska jag äta frukost skriver mer senare.

Puss och kärlek.


Femte

Rabih, du kom i min dröm, du var så vacker o' öm. Du var så nära mig och jag var den lyckligaste. Men då vaknade jag ur min dröm, då du inte var kvar. Så många frågor jag har även som jag än inte har fått svar. I mina ögon är du en ängel i nöden du är vad jag behöver.

Du är så olaglig söt.  B-I-G love.

5 inlägg på 1 dag. Bra ju? Haha. Nä men detta blir sista inlägget för idag. Vi hörs imorgon om inte något går snett. Ska kolla på filmen DISTURBIA nu, någon som har kollat på den?

Avrundar nu.

PUSS O KÄRLEK.
/ Jäz.

Msn hit o dit.

Om någon av Rabihs fans vill chatta eller något fråga på. Har en ''RabihMsn'' där jag vill att alla mail från blogg.se och annat ska hamna och min vanliga såklart!
Kanske skriver ett annat inlägg senare mot kvällen!

Puss och kärlek!

/ Jäz


Sötaste R.J.

Tjenix. 
Har sagt det förut men jag säger det igen jag älskar Rabih. Jag älskar han så  mycket att det inte finns ord som kan beskriva det. Ryser varje gång jag ser en bild på honom. Finns det någon människa på denna planet som har en sån fin, underbar och söt leende? Skulle inte tro det va.
Hayati du är olagligt underbar!
/ jäz.


Första

Hej alla.
Fixade en blogg på blogspot, (rabihjaber.blogspot.com) men det slutade att fungera så jag fixade en ny här på blogg.se. Försökte lära mig hur man kan fixa en design men nää det gick fan inte. Bad en vän att fixa till mig lite enkelt så nu är det klart. Nej men ska försöka se om någon kan fixa lite proffsigare.
Nog om det.
Jag är så glad för Rabihs skull! Att han har startat ett eget band tillsammans med Eddie, perfekt ju? ReBound heter gruppen. Läste om att R står för Rabih, E för Eddie och Bound för tillsammans or something like that. Hihi love it.
Jag visste sen dag 1 när jag kolla på idol att han skulle komma långt med musiken. Han har verkligen TALANG. Även om han inte vann tävlingen i Idol så är han och kommer alltid vara en vinnare i mina ögon.
Fan vad jag saknar dig RABIH, du minns inte mig säkert men vi träffades ett par gånger när du var på turné i Stockholm. Jag var så lycklig när jag såg dig. Jag skulle nästan dö när vi kramades. Haha! Och så gav jag dig en puss på kinden när du var i Kista. Du luktade så gott, ditt leende fick mig att rodna, din röst fick mig nästan att flyga!

Jag älskar dig från hjärtat.
/ Jäz

Världens finaste leende.

idol-rabih20till20let27s20dance


Välkommen till min nya blogg!